Dina försäkringar – nöjdast kunder

Försäkringsbolaget Dina försäkringar är det försäkringsbolag som har mest nöjda kunder inom företagsförsäkringar och privata bilförsäkringar. I en kommuniké för försäkringsbolaget anger företaget att betyget är ett kvitto på att de gjort det som de ska inom de områden där de ser som framtida tillväxtområden. Dina Försäkringar har under de senaste åren fått toppbetyg från kunderna, enligt Svenskt Kvalitetsindex (SKI) årliga undersökning om försäkringsbranschen.

Dina försäkringarar – sveriges bästa företagsförsäkringar

Dina försäkringar toppar för sjätte året i rad inom kategorin företagsförsäkringar, vilket företaget anger att det visar att stor lokalkännedom, närhet till kunden och ett personligt bemötande har varit framgångsfaktorer för Dina Försäkringar. Inom kategorin Bilförsäkring Privat har bolaget dessutom Sveriges mest nöjda kunder för femte året i rad.

Dina försäkringar förlorar förstaplatsen pga datastrul

Dina försäringar tappar  dock förstaplatsen inom kategorin privata sakförsäkringar, något som bolaget skyller på  att de skiftat fokus från kunden till ett fokus på utveckling av affärssystem och andra interna ”måsten”, något som försäkringsbolaget ämnar att åtgärda under 2013.

Fler vägar till kontakt

Dina Försäkringar kommer framöver att arbeta på att vara nära, personliga och engagerade, men strävar efter att bli ännu bättre på att möta kunden där kunden vill möta oss oavsett om det är på kontoret via telefon eller på Facebook, säger Gunilla Svensson från försäringsbolaget Dina Försäkringar