Jaktlagsförsäkring – hundförsäkring för jaktlagets hundar

Försäkringsbolaget Agria Djurförsäkring (ett bolag inom Länsförsäkringar) är Sveriges största bolag med specialisering inom inom djurförsäkringar. De har troligen de bästa försäkringsprodukterna för specialiserade djurförsäkringar för hund, katt och häst. De har nu tagit fram en ny hundförsäkring som är anpassad för jägare och deras hundar.

Unghundsförsäkring – prisvärd försäkring

Nyligen lanserade försäkringsbolaget Sveland Djurförsäkringar en hundförsäkring anpassad till unghundar. Hundförsäkringen, eller ” ”unghundsförsäkring” som Sveland väljer att kalla den, är en totalförsäkring  som försäkringar unghundar till lägre pris. Sveland Unghund kan tecknas för samtliga hundar mellan 4 och 16 månaders ålder, och valpar som haft Sveland Junior under sitt första levnadsår får automatiskt denna hundförsäkring. Sveland hundförsäkring består av Veterinärförsäkring… More →

Jakthunden – så skyddar du den

Jakthundar är ett välbekant  inslag i exempelvis älgjakten och jakt på fågel- och småvilt  för att upptäcka och driva fram djuren. Tyvärr är finns det i all jakt en viss fara för att jakthunden kommer till skada eller dödas, av exempelvis förlupna kulor eller av björn, varg, älg eller andra vilda djur.